top of page

faq

 • Waar kan ik mijn bestelling laten bezorgen?
  Op elk adres in Nederland. Bezorging in Duitsland en België is mogelijk tegen een extra bezorgtarief. Houd er rekening mee dat de verzending dan langer kan duren. Voor afleveradressen in overige landen neem contact met ons op voor mogelijkheden. Ben je niet thuis? Geen probleem! De producten worden mooi ingepakt en bezorgd als brievenbuspakketje. Ook leuk als cadeau! Tip: stuur je een bestelling als cadeau? Schrijf er een gratis wenskaartje bij!
 • Ik wil graag een Bulk-bestelling plaatsen, is dat mogelijk?"
  Dat kan! Stuur een mail met jouw gewenste producten en aantallen naar info.moonbalance@gmail.com. We nemen dan z.s.m. contact op om de mogelijkheden te bespreken.
 • Ik woon in het buitenland, kan ik ook bestellen?"
  Dat kan! Bezorging in Duitsland en België is mogelijk tegen een extra bezorgtarief. Houd er rekening mee dat de verzending dan langer kan duren. Voor informatie over betalingsmogelijkheden neem contact met ons op.
 • Wat is de levertijd van mijn bestelling?
  We doen ons uiterste best om iedere bestelling de volgende werkdag te verzenden. Om teleurstelling te voorkomen hanteren we een verzendregel van 1 á 2 werkdagen. Dit betekent dat je na 2 á 3 werkdagen je bestelling in de brievenbus vindt!
 • Wat zijn de verzendkosten?
  De verzendkosten bedragen 3,95 euro. Vanaf een bestelwaarde van 150 euro bezorgen we gratis.
 • Hoe wordt mijn pakket verzonden?
  Onze bestellingen worden bezorgd door PostNL. Ben je niet thuis? Geen probleem, alle pakketten worden verzonden als brievenbuspakketjes.
 • Garantie: een artikel is beschadigd of voldoet niet aan de kwaliteitseisen.
  Vervelend! Kwaliteit staat bij ons voorop. Afhankelijk van de schade zullen we het product omruilen of vergoeden met een max. bedrag van de aankoopprijs. Stuur een mail met beschrijving naar info.moonbalance@gmail.com
 • Hoelang zijn de producten houdbaar?
  Iedere essentiële olie heeft zijn unieke kwaliteiten, eigenschappen en houdbaarheidsdatum. Waar het ene product jaren meegaat, heeft de ander sneller zijn kwaliteit verloren. Om de juiste kwaliteit te kunnen waarborgen hanteren wij een houdbaarheidsdatum van: 12 maanden na opening.
 • Kan ik ook een cadeaubon kopen?
  Jazeker! We maken cadeaubonnen voor elk gewenst bedrag. Voor instructies stuur je een mail naar info.moonbalance@gmail.com
 • Zijn alle producten 100% biologisch?
  Wij streven ernaar om zoveel mogelijk biologische producten te gebruiken. Dit is echter niet altijd mogelijk. Een aantal waardevolle oliën en grondstoffen worden door leveranciers ingekocht bij kleine landbouwboeren buiten Europa. Zij hebben vaak niet de financiën om aan een groot kwaliteitsonderzoek deel te nemen voor het certificaat van biologisch product. Moonbalance doet haar uiterste best om zo selectief mogelijk de beste en betaalbare producten met een eerlijke handelsproces te zoeken.
 • Kan ik ook oliën in groter formaat kopen?
  Dat kan zeker! Stuur een bericht met je wensen naar info.moonbalance@gmail.com
 • Kan ik ook losse flesjes met essentiële oliën kopen?
  Mocht je sterke voorkeur hebben voor een bepaalde geur dan kunnen wij, onder bepaalde voorwaarde, ook los leveren. De inhoud en formules van de flesjes worden handmatig gemaakt. Daarom zijn losse en grotere verpakkingen te leveren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
 • Hoe kan ik contact opnemen met Moonbalance?
  Dat kan schriftelijk via het mailadres info.moonbalance@gmail.com. Of telefonisch via nr: 0614678177. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00-17:00 uur.
 • Ik wil graag samenwerken, is dat mogelijk?"
  Jazeker! Wij worden altijd enthousiast van nieuwe ideeën en samenwerkingsmogelijkheden. Neem gerust contact met ons op.
 • Door wie is Moonbalance opgericht?
  Oprichter, ondernemer en ontwerper Anna Sofia van der Meulen. Zij heeft een jarenlange ervaring in de holistische geneeskunde, een studie in natuurvoeding en kruidenkunde en een passie voor ondernemerschap. Zij is werkzaam als commercieel model en actrice en steekt daarnaast al haar tijd in complementaire geneeskunde.
 • Waar kan ik terecht als ik een klacht heb?
  Vervelend, maar we gaan je zo snel mogelijk helpen. Stuur een bericht met specifieke uitleg naar info.moonbalanc@gmail.com of neem telefonisch contact op via nr: 0614678177 bereikbaar op werkdagen van 09:00-17:00
bottom of page