top of page
fb.png

Moonbalance heeft de ambitie om natuurlijke (gezondheids) producten te ontwikkelen  die een directe relatie met de natuur weerspiegelen.  Moonbalance is overtuigd van de kracht van de natuur en haar sterke geneeswijze. Dat de basis en balans voor een vitaal leven het best tot uiting komt in verbondenheid met de natuur.

"bijdragen aan een vitaal leven"

Daarom zijn alle producten  samengesteld  uit 100%  natuurlijke ingrediënten en dragen ze op holistische wijze bij aan de fysieke en mentale gezondheid.

Op deze manier helpt Moonbalance je terugkeren naar de oorsprong: in verbondenheid met de natuur bijdragen aan een vitaal leven.

Moonbalance is een kleine onderneming die werkt met uitsluitend kwalitatief hoogstaande producten. Deze 100%  natuurzuivere olie-blends zijn zorgvuldig samengesteld, geselecteerd en zoveel mogelijk van biologische afkomst.

Moonbalance hecht waarde aan duurzaam ondernemen. Ons doel is  op een natuurlijke, verantwoorde manier producten te maken en bestellingen te verzenden. We streven naar een lage voetafdruk door  100% recyclebare verpakkingsmaterialen, natuurlijke en waar kan, biologische producten te gebruiken. Om de cyclus in balans te houden, laten we de natuur voor ons werken en wij voor de natuur!

3_edited.png

duurzaam ondernemen

achter de schermen

Moonbalance  werkt graag samen. We denken daarbij aan natuurvoedings-en cosmeticawinkels, gezondheids- en bewegingscentra, magazines en/of platforms, waar ons product een mooie aanvulling op het assortiment kan zijn. Ook denken we graag mee over andere ideeën of een product op maat.  Hierbij streven we naar samenwerking met organisaties en initiatieven die gericht zijn op een holistische benadering van gezondheid en een gedeelde visie hebben op natuurlijke en duurzame producten.

wil jij met ons samenwerken? 

Homeopathy_edited.jpg

oprichtster & ontwerpster 

Maak kennis met oprichtster en ontwerpster Anna Sofia. Zij heeft een jarenlange ervaring in de holistische geneeskunde, een studie in natuurvoeding en kruidenkunde en een passie voor ondernemerschap. Zij is werkzaam als commercieel model en actrice en steekt daarnaast al haar tijd in complementaire geneeskunde. 

6E4A0675_edited.jpg
bottom of page